Skin79 BB Cream Online

✆ 0720.79.79.79
Login | Cosul tau 0 produse   0.00 lei
Nu aveti niciun produs in cosul dvs.


                                                              skin79 bb cream romania                                                                                                                                        

Ca și lider mondial de vanzări pe BB Creams, cu o BB Cream SKIN79® vândută la fiecare 7 secunde, SKIN79 a satisfăcut până în prezent cerințele a peste 60 de milioane de utilizatoare BB via online, canale TV de cumpărături, exporturi și reprezentanțe fizice oficiale din toată lumea. Unul dintre multele motive pentru care se datorează această popularitate constă în calitatea de top a ingredientelor naturale folosite, respectiv Caviar, Aur, Ceai Oriental, Verde, Alb, Negru, Acid Hialuronic, Colagen, Coenzima Q10 și Praf de Diamant și Perle.

Fiecare produs a fost realizat în laboratoarele SKIN79 și lucrează în mod eficient alături de procesele biologice naturale ale pielii la reînnoirea, repararea și reîntinerirea tenului. Cu aceste ingrediente naturale, SKIN79 oferă soluții pe categorii de nevoi pentru tipuri de piele cu problematică specifică, ca de pildă îmbătrânire, acnee, luminozitate și eliminarea toxinelor. SKIN79 creează în mod constant produse noi de îngrijire a pielii și de make-up pentru satisfacerea nevoilor clienților săi. 

Brandul international cosmeceutic SKIN79 este producatorul numarul 1 în lume de BB Creams, produse revoluționare în materie de cosmetice, cu vânzări anuale de peste 200'000'000 $. Este o firmă sud-coreeană, cu reprezentanțe în America de Nord (SUA, Canada, Mexic), Australia, Noua Zeelandă, Asia (Arabia Saudită, Brunei, Cambodgia, China, Coreea de Sud, Emiratele Arabe Unite, Filipine, Hong Kong, Indonezia, Japonia, Kuweit, Malaezia, Taiwan, Tailanda, Singapore, etc.), Eurasia (Rusia, Turcia), Europa (Anglia, Germania, Spania, Polonia, Romania). 

SKIN79 Romania™ este unic importator autorizat de către SKIN79 Co Ltd Korea, singurul pe zona Europa de Est. 

Așa cum puteți vedea pe site-ul producătorului Corean, www.skin79.com, suntem singurii distribuitori autorizați pe zona Europa de Est. Doar achiziționand produse din sursele oficiale puteți avea garanția originalității produselor. 

Ne puteti susține și urmări activitatea și noutățile SKIN79 și pe Facebook la: facebook.com/Skin79Romania.

Puteți achiziționa produsele din secțiunea aceasta a magazinului nostru online