Skin79 BB Cream Online

✆ 0720.79.79.79
Login | Cosul tau 0 produse   0.00 lei
Nu aveti niciun produs in cosul dvs.

Crema Hidratare Intensa Jeju Mayu Ulei Coama de Cal 70gr. Guerisson

Availability: In stock

PRET VECHI 155 Lei

PRET NOU: 139 Lei

Economisești: RON 16.00 (10%)


Descriere scurta

Spectaculoasa cremă hidratantă și regeneratoare, Anti-pete + Anti-rid. Menține hidratarea în straturile cele mai adânci ale pielii. Nu este grasă, nici lipicioasă. Mayu este ultima descoperire în materie de ingrijirea tenului, un ulei extras natural din coama calului indigen din insula Jeju Coreea. Nutriție profundă cu unt de Shea și unt de semințe de mango. 

Mai multe imagini

Details

Spectaculoasa cremă hidratantă, regeneratoare, nutritivă, Anti-pete + Anti-rid. Menține hidratarea în straturile cele mai adânci ale pielii. Se absoarbe rapid și ușor. Nu este grasă, nici lipicioasă, în schimb deosebit de hrănitoare! Mayu este ultima descoperire în materie de ingrijirea tenului, un ulei extras natural din coama calului indigen din insula Jeju Coreea. Nutriție profundă cu unt de Shea și unt de semințe de mango. 

Uleiul din coamă de cal conține acidul linoleic estential, cunoscut pentru propriețătile antiinflamatorii, care ajută la menținerea și repararea pielii. Furnizează o hidratare profunda a pielii reducand liniile fine si ridurile. Componentele principale ale uleiului de coamă de cal sunt acidul palmitoleic și ceramidele care protejează tenul și favorizează microcirculația, stimulând astfel regenerarea și revitalizarea pielii. 

Important de menționat că animalele nu sunt supuse la cruzime și nu sunt omorate pentru extragerea uleiului din coama de cal în procesul de fabricare ale acestor creme. 

Etichete produs

Utilizeaza spatii pentru a separa etichetele. Utilizeaza ghilimele simple (') pentru expresii.