Skin79 BB Cream Online

✆ 0720.79.79.79
Login | Cosul tau 0 produse   0.00 lei
Nu aveti niciun produs in cosul dvs.

Sistemul ECO - ingredienti naturali, produse dermatocosmetice, tehnologia Cosmeceutica

SKIN79 – 4 CREZURI PENTRU CLIENTI – ENERGIE PURA + ARMONIE + SOLUTIA NATURII + SATISFACTIE

DORIM SA VA OFERIM CELE MAI EFICIENTE BINEFACERI ALE NATURII PENTRU PIELE.

SKIN79 prezinta solutii progresive pentru nevoile pielii, care este de multe ori agresata si slabita in timp. SKIN79 creaza o piele tanara si vivace, hranind in profunzime pielea cu energia pura si curata a naturii. Formulele noastre realizeaza imaginea unei pieli ideale, sanatoase, cu concentrare pe siguranta si eficacitate.

SKIN79 ofera o frumusete echilibrata si radianta a tenului si in aceeasi masura trupului si mintii. Vom devota mereu timp pentru examinarea unei cai spre o piele frumoasa si sanatoasa si pentru a oferi o experienta senzoriala completa.

Credem in folosirea resurselor, a pasiunii si a energiei noastre pentru a trezi interesul pentru produsele noastre si pentru a initia schimbari pline de sens si in viata ta si a comunitatii noastre.

ENERGIE PURA – TRANSFORMAREA ENERGIEI PUREA NATURII 
SKIN79 isi propune sa utilizeze energia pura a naturii pentru trupul si pentru mintea ta.

ARMONIE - ARMONIA OMULUI CU NATURA 
Misiunea noastra este sa oferim beneficiile complete ale naturii pentru sanatatea si frumusetea ta.

SOLUTIA NATURII - ARMONIA NATURII CU STIINTA 
SKIN79 obtine solutii din natura si ofera pielii, in profunzime, ingrediente naturale. Obiectivul nostru este sa obtinem un ten ideal si fiecare produs in parte este realizat sa trezeasca simturile si sa energizeze spiritul.

SATISFACTIE – PENTRU SATISFACTIA CLIENTULUI, DERIVAT DIN IDEILE CLIENTULUI 
Filozofia noastra de a oferi un produs de inalta calitate fiecarui client este un element esential pentru spiritul SKIN79. Suntem multumiti sa ne satisfacem clientii in legatura cu eficienta si siguranta produselor noastre. Obiectivul nostru final este sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostril si sa oferim toate senzatiile stimulante ale ingredientilor naturali pentru un sentiment de bine absolut.  

DESPRE SKIN79 - SISTEMUL ECO

Armonia naturii si dermatologie

Cosmetice eco – pielea ta devine eco alaturi de SKIN79
SKIN79 este partener al Cosmax Inc, care a fost certificat de Ecocert sa realizeze produse cosmetice pentru o piele mai sanatoasa si mai energizata. Ecocert este o marca de certificare internationala care reprezinta cosmeticele organice naturale, ceea ce atesta ca produsele SKIN79 ale Cosmax Inc. sunt foarte pure si sanatoase, fara ingrediente daunatoare sau poluante. De aceea, produsele SKIN79 sunt potrivite chiar si pentru tipurile sensibile de piele. Prin parteneriatul cu producatorul atestat Ecocert, SKIN79 promite sa fie un concept care iubeste oamenii si natura.

Natura odihneste pielea

Cosmeticele sunt ca o hrana pentru piele. Asa cum avem nevoie de hrana proaspata pentru a fi sanatosi, asa avem nevoie de cosmetice “curate si proaspete” pentru a ne pastra pielea sanatoasa. Ingrediente fara componenti daunatori si cultivate de pe terenuri nepoluate si curate. Un produs cosmetic ce foloseste si respecta aceste principii este bun pentru piele si o mentine sanatoasa mult timp.

Cadoul naturii

SKIN79 devine mica ta pauza de prospetime in timpul unei zile obisnuite
Nu doar ingredientele sunt spectaculoase, SKIN79 se ingrijeste ca procesul tehnologic sa respecte principiile pentru un mediu ecologic. Chiar daca dureaza mai mult timp si sunt implicate costuri mai mari si mai mult efort, SKIN79 urmareste tehnologia cosmeticelor ecologice pentru a realiza produse mai curate si mai sanatoase. Ca vantul dupa ploaie, ca mirosul proaspat al ierbii in roua diminetii, SKIN79 va ofera natura proaspata si pura ca pe o mica pauza in viata poluata si grea a orasului.

ECOCERT®

Aceasta organizatie franceza de certificare ecologica ofera marci acreditate doar acelora care respecta normele sale. Este nevoie ca 95% dintre ingredientele unui produs sa fie natural si ca un minim de 50 % dintre produsele vegetale sa provina din culturi organice. Agentia analizeaza de asemenea procesul tehnologic al producatorului, de la transportarea si depozitarea ingredientelor si produselor pana la consumul de energie si apa. Marca Ecocert indica produse organice recunoscute international. Urmarind cu strictete normele sale, cosmeticele care au primit marca Ecocert sunt sigure pentru folosinta.  Produsele SKIN79 contin ingedienti certificati ECOCERT®.