Skin79 BB Cream Online

✆ 0720.79.79.79
Login | Cosul tau 0 produse   0.00 lei
Nu aveti niciun produs in cosul dvs.

CONCEPTUL SKIN79

DESPRE SKIN79 - SEMNIFICAȚIE & CONCEPT


SEMNIFICAȚIE


ȘTIINȚIFIC – SKIN79 este știința. 
Experții noștri în cosmetică găsesc în mod constant noi metode de rezolvare a problemelor pielii. În laboratoarele SKIN79 strategia se bazează pe principii biologice pentru identificarea știintei de la nivelul celular al pielii.  

SURSĂ NATURALĂ – SKIN79 este relaxare.
Prima noastră preocupare este siguranța și sănătatea ta. Selectăm cu atenție doar ingrediente naturale benefice pielii și excludem compuși dăunători pentru piele și corp. De aceea, formulele noastre sunt demne de încredere si sunt potrivite pentru o varietate de tipuri de ten, inclusiv pentru cele mai sensibile dintre acestea.

INOVAȚIA PIELII – Provocarea SKIN79 este progresivă.
Înțelegem și apreciem dorința pentru o frumusețe de lungă durată. SKIN79 creează produse inovatoare și variate pentru a respecta aceste valori. 

SISTEMUL79 – SKIN79 înseamnă frumusețe.
Sistemul nostru unic 79 ajută în mod vizibil pielea să se reechilibreze și favorizează regenerarea celulară. Acest sistem este gândit să ajute pielea să rămână frumoasă și sănătoasă din interiorul ei. Acest concentrat exclusiv de natură biologica este inclus în fiecare produs SKIN79.

CONCEPTUL SKIN79

Logo-ul a fost creat să reprezinte tehnicile științifice și biologice folosite pentru îngrijirea pielii. Designul simplu demonstrează preocuparea SKIN79 pentru îngrijirea clinică.