Skin79 BB Cream Online

✆ 0720.79.79.79
Login | Cosul tau 0 produse   0.00 lei
Nu aveti niciun produs in cosul dvs.

Despre SKIN79

Povestea și filozofia brandului SKIN79®

SKIN79 oferă încredere clientilor săi cu ten problematic prin combinarea unor extracte naturale atent selecționate pentru rezultate rapide și o îngrijire clinică și un look natural și sanatos.

ECO SKIN79  Cosmeceutice pentru experiența ta  - Armonia naturii și stiinta industriei cosmetice.

Formulele noastre unice SKIN79 sunt făcute utilizând cele mai rafinate ingrediente naturale pentru întreținerea pielii la un standard calitativ înalt, așa cum i-am obisnuit pe clienții nostri. Ingredientele naturale au jucat un rol primordial încă de la începuturile companiei noastre.

Timp de mulți ani am căutat să folosim extracte botanice eficiente și suntem hotărâți să folosim doar ingrediente selectate pentru beneficiile lor autentice pentru piele și nu pentru rațiuni estetice sau alte scopuri. 

SKIN79 armonizează cu success tehnologia avansată și ingredientele naturale în direcția vitalizării și hidratării unui ten supus încontinuu la diverși factori externi. Folosim un proces de producție simplu, eficient și care nu dăunează mediului, tocmai pentru a valorifica natura de lângă noi. 

NATURAL + ȘTIINȚIFIC – ‘’COSMECEUTIC’’ ADEVĂRATA ENERGIE A PIELII DE LA NATURĂ ȘI ȘTIINȚĂ

Compania SKIN79 este preocupată atât de natură, cât și de îngrijirea pielii. Căutăm în mod constant metode de îngrijire a pielii fără să afectam mediul înconjurator. Tehnologia noastră în dezvoltare și know-how-ul dezvoltă în mod constant cea mai bună și sigură soluție pentru pielea ta. Una dintre misiunile SKIN79 este să rezolve preocuparea pentru îngrijirea pielii prin apelul la natură și prin cunoasterea științifică. Ne-am propus să facem tot ce putem pentru a înfrumuseța viețile celor din comunitatea noastră și de dincolo de aceasta.