Skin79 BB Cream Online

✆ 0720.79.79.79
Login | Cosul tau 0 produse   0.00 lei
Nu aveti niciun produs in cosul dvs.

Termeni si conditii

Magazinul online www.skin79.ro este administrat de S.C. Up Globe SKIN SRL, cu sediul social in Strada Victoriei, nr. 19, Tulcea, Romania, 821050 avand codul de inregistrare fiscala 31956771, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J36/267/2013, telefon: 0720.79.79.79.

UP GLOBE SKIN SRL  depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor afisate pe magazinul nostru online. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, precizam ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Promotiile si ofertele prezente pe magazinul nostru online sunt valabile in limita stocului disponibil.

Definitie termeni utilizati:

UTILIZATOR: persoana care acceseaza magazinul nostru online, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare, prin finalizarea procesului de inregistrare.

CLIENT: acel utilizator ce initiaza si finalizeaza o comanda pe www.skin79.ro

UTILIZARE ABUZIVA: utilizarea magazinului nostru online intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor sau prevederilor legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre sau celorlalti utilizatori.

CONTRACT: o COMANDA confirmata telefonic de catre UP GLOBE SKIN SRL , prin care suntem de acord sa livram CLIENTULUI produsele solicitate de acesta, iar CLIENETUL este de acord efectueze plata acestora.

UTILIZATORII www.skin79.ro sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare ce guverneaza desfasurarea tutror operatiunilor si a raporturilor intre parti fiind considerate prevederi minimale aplicabile ce se adauga prevederilor legislatiei romanesti in vigoare. Termenii si conditiile pot fi modificate oricand prin actualizarea continutului acestui document, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII.

Prin accesarea www.skin79.ro UTILIZATORII sunt de acord sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia in vigoarea pe teritoriul Romaniei.

DESFASURAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE

Prin lansarea unei COMENZI pe www.skin79.ro, CLIENTUL este de acord sa fie contactat (telefonic sau e-mail) de catre reprezentantii magazinului nostru online.

Daca UP GLOBE SKIN SRL confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre compania noastra se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) si confirmare telefonica din partea SOCIETATII catre CLIENT. 

UP GLOBE SKIN SRL nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre companie.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat.

OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul CONTRACTULUI il constituie produsul/produsele cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe www.SKIN79.RO confirmata de catre personalul de vanzari al companiei noastre. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate pe magazinul online.

PRETUL CONTRACTULUI

Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe www.SKIN79.ro. Acesta poate fi modificat in orice moment, fara preaviz. Exceptie fac doar comenzile ce au fost deja lansate. Modificarile preturilor nu se aplica retroactiv.

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, UP GLOBE SKIN SRL atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale MAGAZIN ONLINE sau erori, pretul afisat pe MAGAZIN ONLINE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Makeup Shop Online SRL va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

Pretul include TVA precum si orice alta taxa dar nu include cheltuielile de livrare.

MODALITATILE DE LIVRARE

UP GLOBE SKIN SRL isi va îndeplini obligatiile contractuale în termen de maxim 7 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA si confirmarea telefonic. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este disponibil, Makeup Shop Online SRL va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.

UP GLOBE SKIN SRL poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

Produsul va fi livrat CLIENTULUI prin serviciile de curierat rapid GLS Curier sau 24curier conform optiunii CLIENTULUI.


MODALITATILE DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. UP GLOBE SKIN SRL va emite catre CLIENT o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Platile se pot efectua in sistem ramburs, sau online cu Card Bancar prin procesatorul LibraPay. 

Plata in sistem ramburs: Se fac in numerar, integral, la livrarea produselor. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

In afara de cazul in care este agreat de SOCIETATE si CLIENT diferit, UP GLOBE SKIN SRL se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre CLIENTI in momentul predarii acestora catre curier, pe baza de contract, sau catre reprezentantul CLIENTULUI.

UP GLOBE SKIN SRL va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT. Livrarea produselor va fi efectuata doar pe teritoriul Romaniei. Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.

 POLITICA DE RETURNARE

Urmatorul aspect face referire doar la persoanele fizice conform legislatiei in vigoare. 
Clientul are dreptul de a returna orice produs in termen de 10 zile de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie. 
Plata transportului aferenta produsului returnat respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului. In cazul in care se opteaza pentru rambursarea contravalorii produsului, acest lucru se va face in termen de 30 de zile de la receptionarea de catre UP GLOBE SKIN SRL a produsului returnat. 

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

Nu se admit la retur:

 • Produse care au fost desfacute
 • Produse care au fost testate/utilizate
 • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
 • Produse achizitionate de la alte magazine 
 • Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)

Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice intrucat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR:

Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos:

 1. Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus.
 2. Completati formularul standard de retur. 
 3. Contactati serviciul Relatii Clienti la adresa de e-mail info@skin79.ro
 4. Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat(a) de un membru al departamentului Relatii Clienti care se va ocupa de returul produsului dumneavoastra.

In cazul inlocuirii cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).
Rambursarea contravalorii produsului va fi facuta in termen de maxim 30 de zile de receptionarea returului.

TERMENII SI COSTUL LIVRARII

UP GLOBE SKIN SRL va livra produsele in cadrul termenelor mentionate pe MAGAZIN ONLINE pentru produsul comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului în care partile au convenit altfel.

UP GLOBE SKIN SRL, în cazul în care nu poate executa CONTRACTUL motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, UP GLOBE SKIN SRL va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care UP GLOBE SKIN SRL primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, UP GLOBE SKIN SRL poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

 

Produsele comercializate de SKIN79 pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, veti primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

EXPEDIEREA COMENZILOR

Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 - 16:00 sunt expediate in aceeasi zi.

Comenzile lansate dupa ora 16:00, in zilele de sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si expediate in urmatoarea zi lucratoare. 
In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. Cu toate acestea procesarea comenzilor confirmate nu poate depasi 72 de ore lucratoare.
Procesare comenzilor ce includ produse a caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de ecommerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE

București:

La comenzile de peste 150 lei, clienții SKIN79 din București beneficiază de transport gratuit. 

În rest, pentru comenzile cu Livrare 24-48h oriunde în București prin 24curier, taxele de ambalare și transport sunt de 10 lei.

Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare din momentul expedierii coletului.

Livrare se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la dumneavoastra acasa).

Compania de curierat nu efectueaza livrari sambata. 


Ilfov:

La comenzile de peste 160 lei, clienții SKIN79 din Ilfov beneficiază de transport gratuit.

În rest, pentru comenzile cu livrare 24-48h în ILFOV prin 24curier, taxele de ambalare și transport sunt de 16 lei.

Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare din momentul expedierii coletului. 

Compania de curierat nu efectueaza livrari sambata. 

 

Restul țării:

La comenzile de peste 200 lei, clienții SKIN79 beneficiază de transport gratuit

Sub această sumă, pentru comenzile cu livrare rapida 24-48 h prin GLS Curier oriunde în restul țării, taxele de ambalare si transport sunt de 19 lei.

Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare din momentul expedierii coletului. 

Compania de curierat nu efectueaza livrari sambata. 

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numerele de telefon 0720.79.79.79 sau pe email la info@skin79.ro.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Confidentialitatea informatiilor personale ale clientilor SKIN79 este unul dintre aspectele pe care le tratam cu cea mai mare seriozitate.

Skin79 colecteaza informatii prin intermediul site-ului web www.skin79.ro in conformitate cu legislatia romana care face referire la aceste aspecte. Site-ul plaseaza un "cookie" pe calculatorul vizitatorului, ce este utilizat pentru colectarea de informatii statistice cu privire la utilizarea site-ului nostru si la autentificarea automata a clientului.

Colectarea datelor se face prin:

 • Formularul de inregistrare client
 • Formularul de comanda
 • Formularul de contact
 • Formularul de recenzii produse
 • Formularul de abonare newsletter

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul siteului sunt folosite pentru:

 • Facilitarea comunicarii directe si indirecte cu clientii
 • Facturarea produselor/ serviciilor comandate de catre dumneavoastra
 • Livrarea produselor
 • Informarea utilizatorilor cu privire la disponibilitatea de stoc a unuia sau mai multor produse
 • Informarea utilizatorilor asupra diferitelor oferte/ promotii disponibile
 • Informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.makeup-shop.ro, evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, UP GLOBE SKIN isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii siteului nostru.

Compania noastra se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptiile situatiilor expres prevazute de legislatia statului Roman in vigoare. Astfel, informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Politiei, Instantelor judecatoresti sau altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Orice utilizator care a furnizat explicit date cu caracter personal pe site-ul www.skin79.ro poate opta pentru stergerea acestora din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa info@skin79.ro
In cazul in care utilizatorii nu doresc sa primeasca in continuare comunicari comerciale prin email din partea companiei noastre pot utiliza link-ul din footer-ul newsletter-ului MakeupShop primit prin email.

In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul UP GLOBE SKIN. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, litigiul va fi solutionat de catre Comisia de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie a Municipiului Tulcea sau de catre instantele de judecata competente din Municipiul Tulcea. 

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa info@skin79.ro iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa manager@skin79.ro

Toate comunicarile scrise vor fi facute pe adresa: 

UP GLOBE SKIN SRL
Str. Victoriei, 19
Tulcea, Romania
Telefon: 0720.79.79.79.

INFORMATII LEGALE

RASPUNDEREA SOCIETATII. 
UP GLOBE SKIN SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii/CONTRACTULUI si celorlalte instructiuni mentionate pe MAGAZIN ONLINE. 
UP GLOBE SKIN SRL nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii MAGAZIN ONLINE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe MAGAZIN ONLINE.

UP GLOBE SKIN SRL nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre SOCIETATE a oricarei din obligatiile sale conform CONTRACTULUI si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

GARANTII.
Toate produsele comercializate pe MAGAZIN ONLINE, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Reclamatiile privind deficiente ale produsului/produselor achizitionate pot fi facute prin intermediul Formularului de Contact .

FORTA MAJORA. 

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA. 
CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre UP GLOBE SKIN SRL si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din municipiul Tulcea. 

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA. 
Toate materialele integrate in acest MAGAZIN ONLINE sunt proprietatea intelectuala a UP GLOBE SKIN SRL. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, paginile complete ale MAGAZIN ONLINE-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal.

Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a cel mentionate anterior, UP GLOBE SKIN SRL poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizoare de ecran sau alte programe utilitare prin intermediul magaziului online.